Invitation til samarbejdspartnere

Kulturmødet indbyder til samarbejde med hele Danmarks kulturliv

Kulturmødet er gået ind i sit 6. år, der kulminerer på Mors 23. - 25. august 2018, og som indtil da indeholder en række Optakt-møder rundt om i Danmark og udlandet. Kulturmødet er hele Danmarks møde, og et vigtigt element er de mange inputs, idéer og forslag, der kommer fra kulturlivet -  fra institutioner, organisationer og enkeltpersoner.

Kulturmødet indbyder til samarbejde med alle, der lever af og med kunst og kultur i Danmark. Skriv til info@kulturmoedet.dk med idéer og forslag - alt bliver læst og alle får svar. Naturligvis kan ikke alle forslag gennemføres, men sikkert er det, at dem, der ikke når frem, ikke bliver til noget. Så fat pennen eller gå til tasterne.

Dialogmøder 

Som et led i denne idé-indsamling har Kulturmødet afholdt to dialog-møder med gamle og nye samarbejdspartnere - i København d. 15. nov. 2017 og i Aarhus d. 16. nov. 2017. Her kunne man blive orienteret om Kulturmødet 2018, lægge idéer på bordet og komme i dialog med Kulturmødets medarbejdere. 

Der afholdes muligvis flere dialogmøder i slutningen af 2017 eller begyndelsen af 2018. Hold øje med denne side eller tilmeld dig Kulturmødets nyhedsbrev for at få direkte besked. 

Optakt til Kulturmødet Mors 2018

Hen over vinteren og foråret vil der være mulighed for at deltage i de Optakt-møder, Kulturmødet og dets samarbejdspartnere arrangerer ud over landet. Men man kan også arrangere et Optakt-møde selv. Se mere her >

Kort sagt: Kulturmødet 2018 er i gang - og du er en del af det, så velkommen til dialog med os!