Moderatorer

I år vil Kulturmødets mange debatter blive modereret af ti af Danmarks mest kompetente, engagerede og vidende moderatorer. Mød dem alle her. 

Ane Cortzen

Kulturchef for Kähler og tidligere kreativ chef for DR Design såvel som tv-vært og programmedarbejder i DR Kultur. Hun er uddannet ved Kunstakademiets Arkitekskole, Institut for Design i 2001.

Christian Have

Kreativ direktør for Have Kommunikation, som gennem de seneste tre årtier har sat standarden for, hvordan kunst og kultur formidles på den bedst mulige måde.

Clement Kjersgaard

Studievært, skribent, foredragsholder og redaktør. Grundlægger af RÆSON og bl.a. modtager af Publicistprisen og den Berlingske Fonds Journalistpris.

Emilia van Hauen

Kultursociolog, foredragsholder, konceptudvikler, strategisk rådgiver, forfatter og fast kommentator for bl.a. Jyllands-Posten, Børsen og Femina foruden en række udenlandske medier.

Hassan Preisler

Forfatter, dramatiker og skuespiller. Vært på Min Lille Hassan, som sendes på Radio24syv. Uddannet skuespiller fra Centre for the Performing Arts i 1999. Har medvirket i en lang række teaterforestillinger samt tv- og filmproduktioner.

Helle Solvang

Dokumentarist, ordstyrer og mødeudvikler. Cand.mag. i Musikvidenskab og Moderne Kultur. Har som radio- og scenevært formidlet sprog, litteratur og musik i DR, bl.a. Sproglaboratoriet, DR Romanprisen og Spil for livet. Udvikler møder og konferencer, som inddrager alle deltagere aktivt.

Katja Holm

Reumert-vindende skuespillerinde. Uddannet ved skuespillerskolen på Aarhus Teater, hvor hun også har været ansat. Øvrige ansættelser tæller desuden Aalborg Teater, Nørrebros Teater og Det Danske Teater.

Lasse Marker

Tidligere radiovært på Kulturknuserne, som i 2013 og 2014 var Danmarks mest hørte kulturprogram. Han har bl.a. skrevet bøgerne Kulturelskeren og vagthunden og 6 grunde til, at der ikke sker en skid i dansk kulturliv. Partner i Rasmussen&Marker.

Mette Walsted Vestergaard

Cand.comm. og journalist. Mangeårig studievært på TV Avisen og P1 Morgen. Nu professionel ordstyrer, partner i Konferencebureauet samt kommunikationsrådgiver.

Peter Hanke

Uddannet dirigent. Associate Fellow ved Oxford University og ekstern lektor ved Københavns Universitet. Driver virksomhederne Exart Performances, dirigentskolen Voces Academy og webmagasinet kulturledelse.dk.