Optakt til Kulturmødet Mors 2017

Kulturmødet har også et liv uden for de 48 timer på Mors. I løbet af året arrangeres en række optakt-møder rundt om i Danmark og i udlandet. 

Deltag i Optakt-møderne

Spil Dansk Kommune-Konferencen 

29. maj, kl. 09.00 – 17.00, København Kommunes Rådhus

Programmet omfatter bl.a. en samtalesalon om, hvilke forpligtelser har man som hovedstad og storkommune, når man skal udvikle kulturpolitik, og en debat om de kulturpolitiske visioner i Kommunalvalget 2017.
Læs mere og tilmeld dig her ...

 

Hvad kan kunsten i danskernes hverdag?

22. maj kl. 15.30-18.00, Fællessalen på Christiansborg

Dansk Kunstnerråd og Have Kommunikation står sammen med Kulturmødet bag denne særlige optaktsdebat, hvor kunstens rolle i danskernes hverdag bliver sat på dagsordenen. Vi tager udgangspunkt i følgende tre hovedspørgsmål: Hvad er kunstens vilkår i det danske samfund? Hvilken rolle skal kunst og kultur spille i den åbne folkeskole? Hvad kan kunsten og kulturen bidrage med i forhold til erhvervslivet?

Clement Kjersgaard er moderator, og man kan møde en spændende vifte af kunstnere, kulturdebattører og politikere til en spændende debat og dilemmaspil om kunst og kultur.

Tilmeld dig på mail dkr@dansk-kunstnerraad.dk senest den 15. maj kl. 12. Der er begrænsede pladser, og de afsættes efter først-til-mølle-princippet.

  

Debatarrangement og workshop for elever på ungdomsuddannelserne i Thisted og omegn

19. april 9.00-11.30, Thisted Handelsgymnasium

Omdrejningspunktet for arrangementet bliver uddannelsespresset på unge mennesker. Arrangementet er en optakt til Kulturmødets samtaler om dannelse, demokrati,skole- og uddannelsessystemet og samarbejdet mellem kultur- og uddannelsesinstitutioner.

Moderator: Lasse Marker
Arrangører: DemokraTour, Region Nordjylland og Kulturmødet

 

Tema: Kunst og videnskab - hvordan kan de bruge hinanden?

Læs mere ...
29. marts 2017 kl. 19:30, Aalborg Teater 

 

Lav dit eget Optakt-møde

Kulturmødet er hele Danmarks kulturmøde og derfor opfordres institutioner, organisationer og enkeltpersoner til at arrangere deres eget optakt-møde i løbet af foråret og sommeren 2017. 

Læs mere om at lave dit eget Optakt-møde (pdf) >

Hent skabelon til tilbagemelding til Kulturmødet (word) >