Kulturmødet åbner for sponsoraftaler
med virksomheder

Pressemeddelelse 4. maj 2016

Download som pdf

Virksomheder og organisationer får nu større mulighed for at støtte Kulturmødet

Kulturmødet giver nu virksomheder mulighed for at blive sponsor på Kulturmødet 2016 og støtte den landsdækkende begivenhed på Mors. Som sponsor på Kulturmødet kan virksomheder og organisationer blive synlige for alle Kulturmødets deltagere og samtidig støtte et landsdækkende arrangement, der er med til at eksponere midt- og nordvestjylland som et kulturaktivt område.

"Det er en fremragende måde for virksomheder at profilere sig på. Her bliver de kædet sammen med et landsdækkende, positivt arrangement, som får rigtig stor bevågenhed i hele landet. Vi har hvert år fået mere og mere presseomtale – og forventer, at det igen i år bliver dækket grundigt af alle landsdækkende medier", siger borgermeter på Mors, Hans Ejner Bertelsen.

Udover den umiddelbare eksponering til selve Kulturmødet og via mediernes interesse, kan sponsorerne også få glæde af en langsigtet effekt.

"Når vi løfter det midt- og nordvestjyske image med Kulturmødet, bliver det nemmere for virksomhederne at tiltrække arbejdskraft, når de skal have nye medarbejdere. Det betyder rigtig meget, hvordan folk opfatter vores område, og der ved vi, at Kulturmødet er med til at tegne et nyt og positivt billede", forklarer Niels Otto Degn fra Kulturmødets ledelse.

Sponsoraftalerne kan indgås i forskellige niveauer fra guld på 50.000 kr. til sølv på 25.000 kr. og bronze på 10.000 kr. På den måde er der mulighed for at være med uanset om, man er en lille eller stor virksomhed. Med guldsponsoratet får man mulighed for at sponsorere en scene til Kulturmødet og får dermed meget synlig eksponering.
Alle sponsorer bliver inviteret til et særligt VIP-arrangement under Kulturmødet med det overordnede tema: “Når kunst og erhverv mødes.” Læs mere om, hvordan du kan styrke dit image, når du støtter op om Kulturmødet 2016 på Mors

Virksomheder, der er interesseret i at indgå en sponsoraftale, kan kontakte sponsorkoordinator Jeanette Lund på jl@jeanettelund.dk eller mobil 21 69 73 31. Hun vil på vegne af Kulturmødet i den kommende tid tage kontakt til en række virksomheder for at høre, om der er interesse for at være med.
Kulturmødet 2016 på Mors afvikles i år fra 25.-27. august, og interessen og opbakningen er støt stigende. Siden 2013 er den regionale og nationale presseomtale steget markant på radio, print og web, og den stigende interesse kan også måles på antallet af deltagere og besøgende. Læs mere om pressetallene >

For mere information om sponsoraftale til Kulturmødet på Mors 2016:
Chefkonsulent, Niels Otto Degn på 40 44 02 44.
Morsø Kommune, Kulturafdelingen
nod@morsoe.dk

Sponsorkoordinator, Jeanette Lund på 21 69 73 31 - jl@jeanettelund.dk

Læs mere om vores sponsorkoncept