Kunsten og kulturens relevans

Pressemeddelelse d. 29. april 2015

Pressefotos kan hentes på Flickr 

Som optakt til Kulturmødet på Mors vil en række kunstnere, debattører og politikere diskutere kulturens relevans. Det sker på Teaterøen den 5. Maj fra 17-19.

Der afholdes i disse måneder en række debatter og samtaler rundt om i landet som led i en optaktsrække til Kulturmødet på Mors, der løber af stablen fra den 20-22. august 2015.På Teaterøen den 5. marts bliver der sat fokus på at fremme dialogen mellem nye og gamle aktører i kunsten og kulturen i led mod en fælles undersøgelse af kunsten og kulturens relevans.

Arrangementet byder på tre samtaler:

  • Direktør for Kunst & Interkultur Niels Righolt, kunstner og debattør Sara Omer og studerende, journalist og manden bag The Human Library  Ronni Abergel går i dialog om kulturel repræsentation og relevans.
  • Kunstnerisk direktør i DanskDansk Hassan Preisler møder Uwe Max Jensen, kunstner og provokatør, til en dialog om kultur og relevans.
  • Billedkunstner og kunstnerisk antropolog Simone Aaberg Kærn møder museumsdirektør for Københavns Museum, Thorvaldsens Museum, Nikolaj Kunsthal og Københavns Stadsarkiv Lene Floris og taler om museets relevans.

Moderator: debattør og rådgiver Anne Boukris

Arrangementet på Teaterøen i Kulturmødets nationale program med optaktsarrangementer over hele landet.

Læs mere om Kulturmødet på www.kulturmødet.dk eller følg med løbende via de sociale medier:

Facebook: www.facebook.com/kulturmoedet 
Twitter www.twitter.com/Kulturmoedet
Instagram: www.instagram.com/kulturmoedet 
Youtube: www.youtube.com/kulturmoedet

PRESSEKONTAKT:

Have Kommunikation
Kristina Sindberg, Kristina@have.dk, tlf. 24860184