Optakt til Kulturmødet 2018

Kulturmødet er ikke blot en begivenhed, der finder sted én gang om året. Tiden mellem kulturmøderne er mindst ligeså vigtig som Kulturmødets 48 timer i august. Tiden frem til næste Kulturmøde den 23.-25. august 2018 skal bruges på at styrke og fremme kulturdebatten over hele landet.

Deltag i optaktsmøderne

 

Dialogmøde om unges møde med kunsten

23. november 17.00-19.00 på Studenterhuset i Aalborg

Vi vil gerne på en nysgerrig jagt efter, hvordan der skabes rammer for gode, kvalificerede, bevægende og forandrende kunst og kulturprojekter med unge? Hvordan vi tager udgangspunkt i unges egne præmisser? Og hvordan vi når de mange i stedet for kun de få? Mødet arrangeres af KulturKANten som en opfølgning på debatten på Kulturmødet Mors 2017. Moderator er Lotte Wagner. Der serveres et kunstnerisk indslag samt en hotdog og en øl/vand midtvejs. 

Læs mere og tilmeld dig her > 

 

Lav jeres eget Optakts-møde

Som tidligere år vil Kulturmødet gerne høre, hvad der rører sig i kulturlivet. Derfor opfordres såvel institutioner, organisationer som enkeltpersoner til at arrangere deres eget kulturmøde i løbet af foråret og sommeren 2018.

I kan invitere til at mødes om kulturdebat på den lokale højskole, arbejdsplads, kulturskole, biblioteket - eller hvor I ønsker.

Læs mere om at holde dit eget Optakt-møde (pdf) >

Fortæl os om jeres debat

Efter jeres Optakt-møde vil vi bede jer skrive de vigtigste pointer ned og sende dem til Kulturmødet. Alle tilbagemeldinger læses og indgår som inspiration til dagsordenen på Mors. 

Hent skabelon til tilbagemelding om Optakt-møde (word) >