Særligt for bidrag til Oplevelse

Alle, der ønsker at være en del af Oplevelse, har mulighed for at bidrage med aktiviteter, herunder kunstværker, teaterstykker, kunst- og kulturformidling, workshops, musik, pop-up events m.m.
Forudsætningen for at komme i betragtning er, at eventen enten relaterer sig til årets tema og spor, kan forklares i sammenhæng med temaet, eller at der er tale om nyskabende indhold. 
 

Hvad lægges der vægt på?

Kulturmødet lægger vægt på alsidighed foruden et højt kvalitetsniveau og en vis erfaring fra arrangørernes side. Kulturmødet byder i stor grad også nyskabende kulturelle aktiviteter skabt af spirende kunstnere velkommen. Eventen bør være både velovervejet og færdigudviklet, inden ansøgningen sendes.

Som udgangspunkt betaler Kulturmødet ikke honorar eller andre omkostninger til arrangører eller kunstnere, der henvender sig uopfordret. Til gengæld tilbyder Kulturmødet en unik ramme.
Det er som udgangspunkt gratis at deltage, så længe Kulturmødet ikke påføres udgifter.
 

Leje af standplads/telt

Hvis der ønskes særlige ting stillet til rådighed (lokalitet, telt, ekstraordinært udstyr osv.) må der påregnes medfinansiering af dette.
Læs mere om betingelser for leje af telte, mm. her
 

Reklame for dit event i Kulturmødets medier

Alle oplevelser, der indgår i Kulturmødet, bliver omtalt i Kulturmødets trykte program og app.
Arrangører, som ønsker at skærpe forhåndsinteressen for egne events, har mulighed for at købe annonceplads i Kulturmødets trykte program, der er på gaden omkring 1. august 2018. Der kan også købes bannerreklamer på Kulturmødets hjemmeside.
 

Deadlines for bidrag til Oplevelses-programmet

30. april 2018

Ansøgningsfrist for samarbejdspartnere til Oplevelse.

Ansøgningen er ingen garanti for deltagelse i Kulturmødet, og ansøgerne må påregne et vist tidsrum, inden der foreligger en eventuel godkendelse.
 

Sådan ansøger du

Indsend din ansøgning ved at klikke på nedenstående boks og dowbload vores ansøgningsskema. Udfyld det og send dette samt eventuelle andre bilag til caspar.ryttergaard@morsoe.dk.

Søg om at blive arrangør på Kulturmødet Mors