Særligt for bidrag til Samtale


Samtale dækker over alt fra store paneldebatter til mere dybdegående samtaler og 1:1 møder. Der lægges altid vægt på nye måder at samtale på og på inddragelse af publikum. 

Vi vil gerne høre fra dig allerede nu, selvom du endnu ikke kender alle detaljer af dit arrangement; altså en interesse-tilkendegivelse. Kulturmødet vil meget gerne hjælpe med at udvikle din samtale.

Hent vores ansøgningsskema nedest på denne side og send det til SamtaleKulturmodet@rn.dk 
 

Hvem skal være moderator på din samtale?

Kulturmødet stiller en række af moderatorer til rådighed for at hjælpe dig med at få det bedste ud af din samtale. I starten af 2018 vil navnene på moderatorerne blive offentliggjort her på hjemmesiden.
Ved brug af en af Kulturmødets moderator er der brugerbetaling pr. samtale. Angiv i ansøgningsskemaet, om du ønsker at benytte en af Kulturmødets moderatorer. Hvis ja, vil du blive kontaktet af Claus Svenstrup for at aftale nærmere.

Se vores oversigt her: Moderatoroversigt

Hvis I vil gøre brug af egen moderator på jeres samtale, skal dette også aftales med Claus Svenstrup. 
 

Leje af scener

Hvis I ønsker at benytte FolkeScenen, Værket Sal 1 eller Sal 2 til jeres samtale, er der følgende mindre gebyr:

  

Scene

Varighed

Pris

Værket Sal 1

1 time og 30 min. 4.000 kr.

Værket Sal 2

1 time og 30 min. 2.000 kr.

FolkeScenen

1 time og 30 min. 4.000 kr.

Værkstedet

1 time 1.000 kr.

Brøndum

1 time 1.000 kr.

SamtaleScenen (v. Fjorden)

1 time 1.000 kr.

Bag Plankeværket

1 time 1.000 kr. 

 

Dette beløb er med til at dække omkostninger forbundet med teknisk udstyr, bemanding af scenen, osv. Tiden dækker over den reelle tid til at afholde samtalen. Imellem hver samtale er der 30 min. til pause og sceneskift. 

Hvis I har spørgsmål om Kulturmødets scener (udstyr, opbygning, mm.), kan I kontakte Anders Stensgaard Jensen anstje@rn.dk, telefon 4084 5472

Hvis I indgår aftale med Kulturmødet om at leje en standplads, kan den også benyttes som scene for jeres samtale efter aftale med Kulturmødet. Læs mere om leje af standplads her
 

Dækning af udgifter i forbindelse med din samtale

Du har som arrangør selv ansvar for udgifter, der afholdes i forbindelse med din samtale. Dækning af transportudgifter, overnatning og forplejning for paneldeltagere under Kulturmødet Mors 2018 kan kun efter særlige aftaler blive dækket af Kulturmødet Mors. 
 

Deadlines for bidrag til Samtale-programmet

12. april 2018
 

Sådan ansøger du

Download vores samtale-skema ved at klikke på nedenstående boks. Udfyld det med et udkast af din samtale. Indsend venligst ét skema pr. samtale og indtast ønsker til moderator, tid og sted. 
Send til SamtaleKulturmodet@rn.dk 

Søg om at blive arrangør på Kulturmødet Mors