Standplads 

Kulturmødet tilbyder i begrænset omfang standpladser i et aktørområde på Gasværksvej.

Stadepladserne er egnet til interesseorganisationer, foreninger, virksomheder, uddannelsesinstitutioner, kulturinstitutioner mm., som gerne vil være repræsenteret ved Kulturmødet.

Betingelse for at kunne få en stadeplads er, at organisationen bag og eventuelle aktiviteter relaterer sig til kunst og kultur og gerne tager stilling til Kulturmødets overordnede tema. Vi anbefaler, at der er oplevelser/aktiviteter forbundet med din stand. 
 

Priser og praktisk information

Arealleje dækker lejen af et bestemt område, administrationsomkostninger og renovation. Desuden vil man indgå i programmateriale under ”Dem kan du møde….”. Areallejen omfatter ikke overdækning/udstyr, dvs. at I selv skal medbringe telt/stand/udstyr eller bestille telt/udstyr/el efter nærmere aftale.

Det er ikke tilladt, at sælge mad/drikkevarer fra standene. Evt. udlevering af smagsprøver skal aftales med Kulturmødet. 

Vi anbefaler, at I indtænker en inspirerende udsmykning af jeres stand. 

I vores informationshæfte kan du læse mere om priser på leje, el- og teltpakker samt øvrig praktisk information.Vi anbefaler at du læser det igennem, før at du ansøger. Alle priser er eks. moms. Hæftet bliver tilgængeligt hurtigst muligt. 

Klik her for at hente informationshæftet

OBS: Fordelingen af pladserne bliver foretaget ud fra, at standene bidrager til forskellighed. Ved stor efterspørgsel efter pladser vil der blive lagt vægt på, at standene bidrager til at skabe et levende Kulturmøde med kant.
 

Deadlines 

15. maj 2018

Deadline for ansøgning om standplads i aktørområdet
 

Sådan ansøger du

Indsend din ansøgning ved at klikke på nedenstående boks og download vores ansøgningsskema. Udfyld det og send dette samt eventuelle andre bilag til simon.jensen@morsoe.dk

Søg om standplads på Kulturmødet Mors